TWINCO Solution

Profil

TWINCO Solution er en Dansk virksomhed som blev grundlagt i 2016. Vi har et lager og logistik samarbejde Logi Trans, herfra servicere vi vores europæiske kunder med produkter af skandinavisk design.

Vores kunder består af ledende virksomheder indenfor kontor- og computertilbehør. Vi er en mindre og fleksibel organisation med et højt service niveau. TWINCO Solution har eget salgskontor og produktion i Kina.

Vi tilbyder

TWINCO Solution udvikler kontor- og computertilbehør til professionelle brugere med behov for kvalitet.

Vi er stolte af at være kendt i markedet for leveringer til aftalt tid, sted, kvalitet og pris. Service er en af vores stærkeste sider – du kan altid finde mål- og monteringstegninger på vores website samt fotos af alle produkter i HD til tryk eller anvendelse på dit eget website.

TWINCO Solution leverer udelukkende gennem forhandlere. Vi tilbyder fleksibilitet både på mængder og priser.

Miljø

Twinco Solution er en virksomhed med fokus på miljø i produktionen. Kvaliteten er med til at du som kunde også er sikret en lang levetid på vores produkter, som derfor ikke belaster miljøet yderligere.

Twinco’s produkter har en høj grad af genanvendelse til fremstilling af nye, da plast materiale granuleres og genanvendes.

Vores emballage er retur mærket. Stål og aluminium brugt i vores skriveborde omsmeltes og genanvendes.

Du er velkommen til at downloade vores miljø infoark – det er en liste over de bestanddele vores produkter er fremstillet af.

Forhandler af Twinco produkter

Vi kan hjælpe dig med at fastholde og udbygge dine kundekontakter via kvalitetsprodukter med indbygget funktion og design.

Tag kontakt til os, så finder vi sammen en løsning på et handelsforhold der passer til dig og din virksomhed.

Kontakt os via vores kontaktformular, via mail eller på telefon +45 78 77 35 87.

Vi ser frem til at høre fra dig.