PROFIL

Hvem er vi?

TWINCO Solution er en Dansk virksomhed som blev grundlagt i 2016. Vort kontor ligger i Kastrup, kun 10 min. kørsel fra Københavns Lufthavn. Vort lager og logistik er i samarbejde med Blue Water Shipping / Greve hvorfra vi servicerer vores Europæiske kunder med gode sikre leveringer af produkter med skandinavisk design.

Vores kunder består af ledende virksomheder indenfor kontor- og computertilbehør. Vi er en mindre og fleksibel organisation med et højt service niveau. TWINCO Solution har salgskontor og produktion i Kina.

 

Hvad kan vi gøre for dig?

TWINCO udvikler kontor- og computertilbehør til professionelle brugere med behov for kvalitet. Vi kan hjælpe dig med at fastholde og udbygge dine kundekontakter via kvalitetsprodukter med indbygget funktion og design.

Vi er stolte af at være kendt i markedet for leveringer til aftalt tid, sted, kvalitet og pris. Service er en af vores stærkeste sider – du kan ex altid finde mål- og monteringstegninger på www.twinco.dk, samt fotos af alle produkter i HD til tryk eller anvendelse på din egen web site.

TWINCO leverer udelukkende gennem forhandlere og vi kan levere dine ordrer direkte fra vores lager i Smørum. Der ud over har vi mulighed for at levere hele containere fra produktionen som fortrinsvis foregår i Asien. Vi tilbyder fleksibilitet både på mængder og priser.

Hvad gør jeg hvis jeg vil forhandle TWINCO produkter?

Du kontakter os helt enkelt via mail eller telefon. Så finder vi sammen en løsning på handelsforhold der passer til dig og din virksomhed. Vi ser frem til at høre fra dig.